Добре дошли на страницата на Prima Dance Collection!
 

За нас


ISO 9001

"Спорт Лайн" ООД е сертифицирана по ISO 9001:2000

Танцова колекция „Прима”  е българска марка за сценични и танцови спортни костюми от високоеластични материали за мъже, жени и деца.

От създаването си изработваме по поръчка облекла за балет, екипи за танци и хореография – трика, клинове, майа, аксесоари. Гордеем се с дългогодишните си клиенти – Държавното Хореографско Училище в София, Нациналната опера и балет София, както и редица училища и школи в България и чужбина.

От 2005 г сме официален представител на фирма R-Class Moskow в България и представляваме компанията на Европйският пазар. Можете да намерите цялата гама от балетни обувки в нашият онлайн магазин на адрес www.r-class.bg и www.ballet-shop.eu
 
През 2018 г. компанията R-Class направи модернизацията на производството.
 
Всички имена на модели са съкратени до кодовете на специалните букви.
 
Всички предишни имена от 2019 г. се използват само за пуанти на руската марка Russian Pointe и принадлежат на едноименната компания, която е партньор и представител на R-Class Company в САЩ.
 
Таблица за колекция и имена:
 

Collection

Russian Pointe names

(old R-Class name till 2019)

R-Class names

 

(new R-Class since 2019)

Jewels Collection

Almaz

JW-AL

 

Rubin

JW-R

 

Sapfir

JW-S

 

   

Spotlight Collection

Brava

SL-BR

 

Encore

SL-EE

 

Lumina

SL-L

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Продукти


Произвеждаме за вас пълна гама от облекла за балет и танц – трика, тютю, костюми, клинове, пачки, бельо, чорапогащи. Подбираме и ви предлагаме обувки и аксесоари на световно известни и утвърдени фирми – Р-Клас (Русия), Арт Форм (Италия).

Каним ви да посетите и нашия блог, където се надяваме да намерите полезна и интересна за вас информация на теми, свързани с подбора на танцово облекло, запознаване със спецификата на балетните обувки, актуални събития и конкурси.

Изделията ни можете да намерите във фирмените ни магазини в София, Пловдив и Варна, както и да поръчате в производството ни на адрес ул. Филип Тотю 2.  
Приемаме поръчки от цялата страна и чужбина. Доставката се извършва по куриер или поща. Заплаща се с наложен платеж при получаване или предварително по банковата сметка на фирмата. 
 
Танцови обувки
Танцови обувки

Контакти


Ателие за поръчки:
Ул.  Макгахан  63
Жк. Хаджи Димитър
1510 София
Раб. Време:
Понеделник – петък: 08.00-17.00ч
Събота и неделя: почивни дни
Магазин гр. София
Ул.  Макгахан  63
Жк. Хаджи Димитър
1510 София
Раб. Време:
Понеделник – петък: 08.00-17.00ч
Събота и неделя: почивни дни
  

"СПОРТ ЛАЙН" ООД, тел:(+359 2) 945 15 05, (+359) 896 736747, prima@bgballet.com WebDesignBG